Om VOUT VOUT

Om VOUT VOUT
"Vouta" är själva akten att doppa brödet i olivoljan. Namnet VOUT VOUT - som vi direkt översätter till "dopp dopp" - pekar mot råvarornas enkla glans.
Likt den överraskande höjdpunkten av att vouta brödet i oljeblandningen i botten av den grekiska salladen så vill vi lyfta fram grundläggande och traditionella grekiska smaker på ett innovativt och överraskande sätt.
Hos oss hittar du allt från gourmet sallader och mackor, fyllda med grekiska delikatesser av högsta kvalitet till Souvlaki Lemonato - kycklingspett på VOUT VOUT:s vis.
Varje rätt är noggrant komponerad för att tillfredställa ögat såväl som smaklökarna.
Grekland på Kungsholmen
Vad är grekisk mat utanför en grekisk miljö? - En ofullständig upplevelse. Vår ambition är att du ska se din lunch inte bara som en paus från arbetet eller en tid för att mätta din hunger, utan som en möjlighet till att ta en mini semester. Den charmiga lokalen på Kungsholmen speglar de rustika och kulinariska platser som vi - ägarna - sedan barnsben besökt på våra smakresor till de grekiska öarna.
Vi är tre barndomsvänner som vill mer än fylla din mage. Vi vill mer än tillfredsställa dina längtan efter det grekiska köket, vi vill fylla dig med en fullständig upplevelse.


Mat som förenar
I en tid av gradvis ökande individualisering, i en tid där mat nästan helt och hållet har reducerats till enkom njutning eller bukfylla, så vill vi lyfta fram den grekiska traditionella insikten av matens förenande faktor.
Vi erbjuder därmed exklusiva chark- och mezeplattor, komponerade av noggrant utvalda grekiska delikatesser. Vi vill uppmana er att komma samman kring plattan och uppleva matens bindande och uppfyllande effekt.
Mat som är mer än bara njutning - mat som förenar.